S hipnozo do manj kg?

Boidar Grilc - hipnoza

S hipnozo do manj kg?

Manj kot 10 % ljudi, ki si zastavijo novoletne zaobljube, jih v resnici izpelje do konca. Letos bo menda vse drugače. S hipnozo. 29. januarja ob 20:00 na Pop TV prihaja nova in zabavna oddaja Hipnoza: Dobra zabava. 

 

Voditelj oddaje bo Boštjan Romih, mojster hipnoze Božidar Grilc pa bo tisti, ki bo poskrbel, da bodo naloge tekmovalcev v boju za denarno nagrado v višini 8.000 EUR vse prej kot enostavne! Kar naenkrat bodo tekmovalci sami sebi ovirali pot do denarne nagrade. Na odru bo tako eden izmed tekmovalcev pod hipnozo prevajal vse, kar bo povedal Boštjan Romih, v japonščino. Pod hipnozo bodo med drugim pekli torte in verjeli, da že več tednov živijo v džungli. 

 

Hipnoterapevta Božidarja Grilca sta v Jutranjem Ekspresu gostila Saša in Grega ter si izborila svoj termin. Grega je Sašo poslal na hujšanje s hipnozo, Saša pa Grega na odvajanje od zoprnije. Zakaj tega niso izvedli že danes, izveste spodaj na audio posnetku. Prisluhnite mu. Med drugim pove tudi, da ga najpogosteje obiskujejo prav ljudje, ki se želijo odvaditi od kajenja, shujšati ali si pridobiti samozavest.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...