Rolling Stones

Rolling Stones

Rolling Stones

Fantje so glasbeno pot začeli še v 60-ih letih, do danes pa so napisali več kot 400 pesmi. Lani so obeleži svoj zlati jubilej. Ob tej priložnosti so izdali nov album z naslovom GRRR!, na katerem je 50 uspešnic, z zgodbo od prvega singla iz leta 1963 do najnovejšega Doom and Gloom ter One More Shot.

 

Novembra so ob tej priložnosti začeli tudi kratko turnejo, v kateri so napovedali serijo petih koncertov. Najprej so nastopili v londonski O2 Areni. Sestavili so se v polni zasedbi, posebna gostja večera pa je bila pevka Mary J. Blidge in kitarski mojster Jeff Beck. Jagger je izpolnil pričakovanja – znan po tem, da kljub skoraj 70-im letom še vedno neumorno poskakuje po odru. Za vstopnico je bilo treba odšteti okoli 120 evrov, arena pa je bila kljub temu razprodana.

 

Nato je prišlo do zamika svetovne turneje. Menda, ker niso bili pripravljeni in zaradi slabega zdravstvenega stanja kitarista Keitha Richardsa. So pa namignili, da bodo s turnejo nadaljevali letos, vendar datumov še niso sporočili.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...