Za nami je že 20. Ljubljanski maraton

tekaka ekipa
IMG_4848

Za nami je že 20. Ljubljanski maraton

Ekspresova tekaška ekipa, oblečena v športno opremo Salming – Matic, Tjaša, Cene, Manca in Marko, je z 10-ko opravila v manj kot eni uri. Bravo!

 

Čestitke tudi vsem drugim udeležencem na jubilejnem Ljubljanskem maratonu, udeležilo se ga je skoraj 30 tisoč tekačev. Štart teka na 10 km si lahko ogledate na spodnjem videu. Povejmo še, da smo na tokratni 42-ki dobili tudi novega rekorderja. Limenih Getachew iz Etiopije je progo pretekel s časom 2;08:22. Kapo dol!

 

Ekspresovci smo se v soboto družili tudi z najmlajšimi tekači pred, med in po Lumpijevem teku. Oglejte si spodnjo galerijo (dve strani).

 

Pod našim šotorom vam je Tadeja Hodaya Jakop, grafična oblikovalka, ilustratorka, vizažistka in face-paint artistka, poslikala obraz, z varnostnim strokovnjakom iz Tempere ste se učili samoobrambe, Melita Kuhar iz Tempere pa je staršem svetovala o vzgoji. Super smo se imeli.

 

Zbrali smo tudi kar nekaj selfijev in prijav tistih, ki ste si zaželeli, da bi lahko obuli nove rolerja trgovine iTak Šport. Dobila jih je Maja Pevec iz Ljubljane! Čestitke! Žrebu in pogovoru z nagrajenko lahko prisluhnete spodaj.

 

Avdio

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...