Robbie Williams

robbie_2386114b
Robbie_Williams1

Robbie Williams

Karizmatični, sicer pa nepredvidljivi pevec Robbie Williams ima prav posebno mesto na britanski glasbeni sceni. Menda si grize nohte, za revijo Vogue je poziral gol, pogosto izgublja stvari, je strasten nogometni navijač, delal pa je tudi v cvetličarni.

 

Glasbeno pot je začel v fantovski skupini Take That, leta 1995 pa je najavil samostojno kariero. Sprva mu ni šlo. Postajal je odvisen od drog in alkohola, zredil se je za 15 kilogramov, zaradi neurejenosti pa se je pogosto pojavlja na rumenih straneh.

 

Prelomnica: Med glasbeno elito ga je dve leti za tem izstrelila pesem Angels, ki jo je izdal na prvem samostojnem albumu Life Thru A Lens. Od leta 2000 je britanski glasbenik z največ prodanimi izvodi svojih albumih in Guinnessov rekorder. V enem dnevumu je uspelo prodati več kot 1,6 milijona vstopnic za turnejo leta 2006.

 

Prav danes nastopa na zagrebškem Maksimirju. Na Hrvaškem ni koncertiral še nikoli. Občinstvo bo zanj ogrel rojak Olly Murs, ki ga poznamo po uspešnicah, kot so Heart skips a Beat, Dance with Me in Troublemaker. Spodaj si lahko ogledate utrinek z njegove letošnjega koncerta v Dublinu.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...