Redarji v Stegnah?

stegne21
izvoz savlje
ljubljana2

Redarji v Stegnah?

Enkrat mesečno ljubljanski župan Zoran Janković odgovarja na vaša vprašanja o Ljubljani. Tudi tokrat je odgovoril kar na nekaj teh; od vprašanj o stojnicah ob cesti, ureditvi Ceste na ključ, zamenjavi vodovodnih cevi, o stadionu za Bežigradom in podobno. Odgovorom nanje lahko prisluhnete spodaj.

 

 

Voznike, ki redno parkirajo v Ind. coni Stegne je zanimalo, ali bo občina v coni uredila dodatna parkirišča. Mest za parkiranje je premalo, pred kratkim pa so vse presenetili redarji in spisali več deset voznikov. Čemu?

 

 

Župan je odgovoril Mariji glede taksijev in kavalirjev. Pravi, da je nekoliko starejša. In zanimalo pa jo je, ali ima pravico vedeti, s kom se vozi v taxiju, in ali bi lahko Ljubljana ponudila kaj več kot klasične taxije – npr. pomoč, da ji voznik prinese vrečko do bloka?

 

 

Konkurenca pri taxi prevozih je vse bolj močna tudi zaradi možnosti izposoje električnih avtomobilov v Ljubljani. Kakšni so načrti njihovega ponudnika?

 

 

Po elektronski pošti je prispelo tudi vprašanje o ureditvi pločnika na Cesti na ključ. Kaj pravi Janković?

 

 

Zoran Janković je Klemnu odgovoril glede možnosti renovacije Linhartove ulice takole:

 

 

Poklical je tudi navijač NK Olimpija Jure, ki je Jankoviću pred kratkim čestital za sprejem nogometašev, hkrati pa ga je zanimalo, kaj se dogaja z bežigrajskim stadionom:

 

 

Župan je odgovoril Matjažu tudi glede železniške postaje. Strinja se z njim, da ta nekoliko kazi videz Ljubljane, kdaj pa bi se to lahko spremenilo?

 

 

Stella je pohvalila Jankovićevo delo, zanimalo pa jo je, ali ve, kdaj bo Ljubljano obiskal Balašević, saj sta z Jankovićem dobra prijatelja.

 

 

Janeza iz Logatca je zanimalo, ali bo kdaj ljubljanski ring morda prevozen brez vinjete. Njegov odgovor lahko slišite tukaj:

 

 

Andrej iz Ljubljane je opazil, da ob Litijski in še ponekod posamezni ponudniki pridelkov že dlje časa prodajajo te na stojnici. Zanimalo ga je, ali je to sploh dovoljeno?

 

 

Župan je odgovoril tudi Niki na vprašanje o začetku gradnje infrastrukture na cesti skozi Črno vas in Lipe:

 

 

V Dnevniku so pred kratkim izpostavili skrb in potrebo po menjavi vodovodnih cevi. Ali je to res potrebno?

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...