Raztrgali Madonnin film

Madonna

Raztrgali Madonnin film

Kritiki so leta 2003 raztrgali Madonnin film Swept Away (Odplavljena). Dan pred 75. podelitvijo oskarjev so ji podelili zlati malini, nagradi za najslabše dosežke v filmski industriji, in sicer za najslabšo igralko in za najslabšo stransko igralko leta. Nagrade seveda ni prevzela osebno. Film je režiral njen nekdanji soprog Guy Richie, Madonna pa je v njem igrala razvajeno bogatašinjo, ki na pustem otoku sreča revnega italijanskega ribiča. Tam materialne dobrine ne štejejo, pomembno je le preživetje.

 

To sicer ni prvi niti zadnji pevkin film. Zaigrala je na primer v erotičnem trilerju Body of Evidence, gangsterskem filmu Dick Tracy, stransko vlogo v bondovskem filmu Die Another Die, največji uspeh pa je doživela z dramo Evita. V njej je leta 1996 nastopila v glavni vlogi in si zanjo prislužila zlati globus. Zapela je tudi naslovno pesem Don’t Cry For Me Argentina.

 

V prvi vrsti je Madonna še vedno glasbenica. Prodala je več kot 300 milijonov albumov in na britanskih lestvicah uspela z devetimi hiti. Nazadnje je izdala album MDNA, kar je njen 12. studijski album.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...