Razpis STO: Za obetavne ideje 15.000 evrov

marna gora

Razpis STO: Za obetavne ideje 15.000 evrov

Slovenska turistična organizacija (STO) bo tudi letos med najbolj obetavne ideje s področja turizma razdelila 15.000 evrov. Objavila je razpis za podelitev priznanja Snovalec za spodbujanje promocije in uresničitev novih idej oziroma invencij v turizmu.

 

Prijave zbira na portalu Banka turističnih priložnosti Slovenije. Rok za to je 20. marec, prijavijo pa se lahko projekti, ki bodo uresničeni do 9. novembra.

 

Prijave bo ocenila desetčlanska strokovna komisija in najboljše avtorje povabila na predstavitev idej v živo. Nagrajenci pa bodo nepovratna sredstva prejeli šele po popolni uresničitvi invencije oziroma ene njenih ključnih razvojnih faz.

 

Lani sta nagrado prejela projekta Fontana Zeleno zlato in Sladkorna čipka, ki sta se tudi uresničila, medtem ko je projekt Sredi fantastičnega ničesar ostal neuresničen.

 

Namen Snovalca je spodbujanje ustvarjalnosti, inventivnosti in inovativnosti na podjetniški ravni, ravni destinacij, združenj turističnih proizvodov oziroma ponudnikov ali pri oblikovanju in trženju turističnih proizvodov z območja Slovenije na domačem in tujih trgih.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...