Queen bodo izdali svoj Monopoli

queen monopoli

Queen bodo izdali svoj Monopoli

Legendarna skupina je igro Monopoli na skrivaj pripravljala že leta, na prodajnih policah pa bo v začetku maja. Kitarist skupine Queen Brian May je napovedal, da bo igra oboževalce Queenov popeljala ključnih trenutkih legendarne skupine.

 

Cilj igre ne bo postati “nepremičninski mogotec”, pač pa bodo oboževalci Queenov lahko gradili kariero skupine in se izogibali previsokim davkom, zaporu in korupciji, je pravila igre povzela ameriška glasbena revija Rolling Stone.

 

Monopoli bo igralce popeljal po zgodovini skupine, vse od njihovih začetkov leta 1970 na Imperial College v Londonu do zadnjega nastopa s Freddiejem Mercuryjem v parku Knebworth leta 1986. “Odpravite se na svetovno turnejo z zasedbo in kupite veličastne lokacije in uspešnice,” navodila nagovarjajo igralce.

 

S Queeni in njihovimi uspešnicami bodo povezane tudi figurice. Med njimi bodo robotski velikan iz naslovnice njihovega šestega studijskega albuma News of the World, kolo z referenco na hit Bicycle Race, sesalnik z aluzijo na videospot s skladbo I Want to Break Free, kladivo, ki se nanaša na pesem Hammer to Fall, in Mayeva kitara.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...