Prvi račun plačamo Ireni

olske potreb?ine

Prvi račun plačamo Ireni

Potrebščine pa zdaj morajo biti že lepo kupljene in varno spravljene v šolskih torbicah. Upamo, da ste spravili tudi račun zanje; če nam ga pošljete in vas izžreba jutranji voditelj Radia Ekspres, Tomaž Okorn, potem vam račun poravnamo mi. Prijavite se preko te povezave.

 

Prva nagrajenka je poslušala Radio Ekspres že pred sedmo uro zjutraj in nam v skladu s pravilnikom nagradne igre tudi pravočasno vrnila klic. Tomaž jo je sicer poklical nazaj, saj je med njenim klicem govoril v program. Poslušalka Irena je bila seveda prijetno presenečena. »Hura, hvala!« je bila vesela.

 

Poslala nam je računa za delovne zvezke za svojega 7-šolca Žana. S Tomažem sta v jutranjem pogovoru obudila spomin na njeno šolsko obdobje. »Povsem drugače je bilo. Ni bilo novih stvari, nove torbe… Imeli smo, kar so nam starši lahko kupili,« pravi Irena. Danes pa smo skoraj primorani otroku kupiti vse najnovejše. Da bi bilo staršem lažje, pomaga tudi Radio Ekspres. Še enkrat, prijavite se! (Ali pa o nagradni igri obvestite znance, sosede, prijatelje…)

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...