Vitaminsko poletje z Viterginom in Radiem Ekspres

Ime

Priimek

Kraj bivanja

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Kako boste preživeli poletje?

 Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

 Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

Vitaminsko poletje z Viterginom in Radiem Ekspres

V vročem poletju se priležejo vitamini in osvežitev. Zato vam, poslušalke in poslušalci Radia Ekspres ponujamo najboljšo glasbeno osvežitev in prave vitamine za energijo, moč, motivacijo, zbranost in zabavo z novim vitaminskim instant napitkom Vitergin s tremi okusi.

 

Z novo nagradno igro bomo tako združili glasbo in vitamine v pravi cocktail glasbe. V ta cocktail bomo zmešali 5 kratkih izsekov pesmi iz različnih obdobij (80-ta, 90-ta in pesmi današnjih dni). To je glasba, ki jo imamo vsi radi in nas spomni na mladost.

 

In kakšna je vaša naloga?

 

Najprej se v nagrado igro prijavite z obrazcem na levi. Nato pa upajte, da vas izžrebamo in pokličemo. Potem pa morate samo še prepoznati katera od petih pesmi v glasbenem cocktailu je najnovejša (najbolj sveža, najmlajša…).

 

V kolikor ugotovite pravilno pesem potem je bogat paket Vitergin vaš. aja…V različnih glasbenih cocktailih bodo iz treh različnih obdobij. 80-ta, 90-ta in glasba današnjih dni.

 

 

POKROVITELJ JE:

 

 

 

Napitki, pripravljeni z ljubeznijo

 

Potrebujete vitaminsko osvežitev? Priljubljena znamka bombonov Vitergin ima sedaj nov vitaminski napitek, ki vas bo prepričal z zdravimi sestavinami in slastnimi okusi! Odlični bomboni  Vitergin nas oskrbujejo z energijo in vitamini že desetletja in so redni spremljevalec ob raznih telesnih aktivnostih, na poti, v šoli … Zdaj se boste lahko ob teh lepih trenutkih osvežili tudi z vitaminskimi napitki Vitergin.

 

Novi vitaminski napitki Vitergin sledijo sodobnim smernicam zdrave prehrane, zato so sladkani samo z rjavim sladkorjem. Vsebujejo pravo sadje v prašni obliki, samo naravne arome in kar 9 ključnih vitaminov. Poleg tega ne vsebujejo umetnih barvil, njihova barva je zgolj posledica vsebnosti vitamina B2 in beta karotena. Na voljo so v treh sadnih okusih. Izbirate lahko med osvežujočo limono, slastno pomarančo in eksotičnim ananasom.

 

Vitaminski napitki Vitergin so primerni za vso družino.  Priprava napitkov je tako enostavna, da je praktična tudi za na pot: tri žličke napitka stresete v kozarec vode ali stekleničke, premešate in že se lahko odžejate s poživljajočim napitkom polnim vitaminov in sadja.  

 

Že samo z dvema kozarcema napitka Vitergin boste zadostili dnevni potrebi po devetih ključnih vitaminih. Za otroke mlajše od 12 let pa bo dovolj že en kozarec napitka. Vitaminski napitek Vitergin si zato privoščite vselej, ko potrebujete za osvežitev več kot le kozarec vode.

Vitaminske napitke Vitergin lahko kupite v vseh bolje založenih prodajalnah. V ponudbi so manjša 200 g pakiranja v praktičnih dozicah, ki jih lahko ponovno napolnite z refilom, ki je na voljo v 1000 g vrečkah.

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...