EKSPRES PROMETNA KONTROLA ZA LETNO VINJETO

Ime

Priimek

Kraj bivanja

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Vinjeto si res želim, ker:

 Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

 Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

EKSPRES PROMETNA KONTROLA ZA LETNO VINJETO

Že imate LETNO VINJETO? Dobite jo na radiu Ekspres!

 

 

Voditeljica Jutranjega ekspresa Saša Zadnik bo vsak delovni dan od 14. 1. do 25. 1. 2019 na radiu Ekspres izvajala kontrolo prometa. Poslušalci boste sodelovali v CPP kvizu.

 

 

V zameno za letno vinjeto vam bo jutranja voditeljica zastavila tri zanimiva vprašanja s področja varnosti in prometa. Tisti, ki boste v programu uspešno prestali »Ekspres prometno kontrolo«, dobite LETNO VINJETO ZA OSEBNO VOZILO!

 

 

Na radiu Ekspres imamo koš letnih vinjet, a pohitite s prijavo na levi strani, da ne ostanete brez LETNE VINJETE!

 

 

 

Partner akcije je

 

 

KAKO OB NAKUPU VINJETE NATOČITI DO 30 EUR BREZPLAČNEGA GORIVA?

Če do 15. 2. 2019 na Petrolu kupite letno vinjeto in do 30. 11. 2019 sklenete avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav, boste lahko na Petrolu natočili do 30 EUR brezplačnega goriva.

 

Dobroimetje vam bomo zapisali na Petrol klub kartico. Če Petrol klub kartice nimate, vam bomo izpolnjen pogoj zapisali na posebno akcijsko kartico za brezplačno gorivo, ki ste jo prejeli ob nakupu vinjete. Poleg ugodnosti brezplačnega goriva boste na kartico prejeli tudi zapis ugodnosti za 70 % popusta na eno pranje avtomobila v avtomatski avtopralnici na Petrolu.

 

Ugodnost v obliki brezplačnega goriva in popusta na enkratno pranje osebnega vozila v avtomatski avtopralnici na Petrolu je na Petrolovih bencinskih servisih moč unovčiti do 31. 12. 2019.

 

Več informacij nadjete na triglav.si ali petrol.si.

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...