TROJČEK VROČIH POLETNIH PESMI Z DANO

Ime

Priimek

Kraj bivanja

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Današnji trojček pesmi je...

Prva pesem:

Druga pesem:

Tretja pesem:

 Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

 Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

TROJČEK VROČIH POLETNIH PESMI Z DANO

Vroča telesa, poletni večeri, pomanjkljivo oblečena dekleta… #tomideli

 

 

Ja, poletje je tukaj in na Radio Ekspres prihaja TROJČEK Z DANO! Prepričani smo, da bi si ga z veseljem privoščili tudi vi.

 

Na Radiu Ekspres smo sestavili TROJČEK »VROČIH«, POLETNIH PESMI, vaša naloga pa je, da nam preko obrazca na levi strani sporočite, kateri trije izvajalci so to. Dovolj je le ime skupine oziroma glasbenika. Vsak četrtek bomo nekoga, ki bo pravilno odgovoril, nagradili, in sicer z novim TROJČKOM PIJAČ DANA  – zaloga za vseeee poletje, ki jo pripeljemo na DOM!!!!

 

Začnemo v ponedeljek, 15. julija.

 

No, na Radiu Ekspres vam ponujamo najboljši TROJČEK z GLASBO, DANA pa nam ponuja najboljši TROJČEK z VITAMINI!

 

 

 

Pokrovitelj je:

 

 

 

Že poznate nove okuse pijače DANA Z VITAMINI?

IMMUNO je kombinacija okusa pomaranče in breskve, vsebuje cink, vitamin B7 in C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

DETOX je osvežilnega okusa limone in mete, ter vsebuje kombinacijo vitaminov B3, E in C, ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi.

ACTIVE & FIT ima okus manga, kombinacija vitaminov C in B kompleksa pa prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

 

 

 

 

DANA VITAMIN so nizkoenergijske brezalkoholne pijače, ki združujejo koristi Dana naravne mineralne vode in vitaminov.  Obogatena voda z DODANIMI VITAMINI pripomore k izboljšanju splošnega počutja brez slabe vesti, saj pijača vsebuje NIZKO VSEBNOST KALORIJ.

Količina dodanih vitaminov je ravno pravšnja, da pokrije skoraj v celoti DNEVNE POTREBEpo dodanih vitaminih, volumen pa omogoča, da imamo pijačo lahko VEDNO PRI SEBI. Prednost izdelka je tudi ta, da je pijača polnjena v tetra pak embalažo, ki DODATNO ŠČITI VITAMINE PRED SVETLOBO.

Pijača je BREZ DODANIH KONZERVANSOV.

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...