S PRVIM AVTOM DO PRVE E-VINJETE

  Ime

  Priimek

  Kraj bivanja

  Vaš e-mail naslov

  Kontaktni telefon

  To je zgodba o mojem prvem avtu...:

  Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

  Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

  S PRVIM AVTOM DO PRVE E-VINJETE

  Pa smo v letu 2022! Nekateri upamo, da bo boljše, predvsem pa bolj zdravo kot minulo leto. Zagotovo pa bo drugačno leto, marsikaj se nam bo zgodilo prvič. Kot recimo e-vinjete, ki jih na Radiu Ekspres delimo brezplačno!

   

  In kako do brezplačne e-vinjete, ki so letos prvič in jih zato ne bomo pozabili?

   

  Tako kot nikoli ne pozabimo svojega prvega avta. Oh ja, moj prvi avto – vsak ga je imel in vsak ima spomine nanj. Marsikdo tudi reče: tako dobrega avtomobila ne bom nikoli več imel. Nostalgija? To hočemo. Spomnimo se z nostalgijo na te prve dni s svojim prvim avtom.

   

  Delite svojo zgodbo preko obrazca na levi strani, mi pa bomo poskrbeli, da bodo vaše zgodbe tudi nagrajene. Brezplačno boste lahko dobili PRVO letno e-vinjeto v življenju. Tudi prve e-vinjete se bodo namreč zapisale v zgodovino. In če jo boste dobili brezplačno na Radiu Ekspres, tega zagotovo ne boste nikoli pozabili.

   

  Torej, hitro se prijavite z obrazcem na levi strani in če vas pokličemo, delite z nami svojo zgodbo o vašem prvem avtu. Pa bo brezplačna letna e-vinjeta vaša!

   

   

   

  Če gre vaša mobilnost v korak s časom, naj gre z njo tudi vaše zavarovanje. Avtomobilsko zavarovanje smo razširili v AvtoMobilno, ter vam omogočili, da z njim zavarujete različne oblike mobilnosti, ki jih uporabljate vi in vaši družinski člani (električni skiro, rolka in druga prevozna sredstva).

   

  Ob obnovi obstoječega ali sklenitvi novega avtomobilskega zavarovanja, lahko sklenete naslednja akcijska zavarovanja:

   

     – zavarovanje odgovornosti in asistence kolesarjev ter uporabnikov

  posebnih prevoznih sredstev,

  – zavarovanje rehabilitacije po nesreči v prometu in

  – zavarovanje prtljage.

   

  Ob sklenitvi vsaj enega akcijskega zavarovanja boste prejeli številne ugodnosti.

   

  Več informacij o ponudbi AvtoMobilnega zavarovanja najdete tukaj!