Radio Ekspres – Mi smo devetdeseta!

Ime

Priimek

Kraj bivanja

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Moja najljubša pesem iz 90-ih je:

Dogodek, ki je zaznamoval moja 90-a je:

 Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

 Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

Radio Ekspres – Mi smo devetdeseta!

NAJVEČ HITOV 90-IH V MESTU!

 

Druga polovica maja je na Radiu Ekspres obarvana v pisane, žive barve devetdesetih. ko smo bili kul, če smo poslušali Macareno, Spice Girls, Nirvano …

 

Le kdo se ne spomni 90-ih let. Na Radiu Ekspres vam jih bomo pričarali v desetih dneh! Vsak dan se bomo posvetili enemu letu. Kako? Z glasbo, seveda. Spomnili pa se bomo tudi, kaj se je tistega leta zgodilo, kaj smo jedli in pili, kako smo se oblačili, kakšne igrače smo imeli in še kaj.

 

Vendar brez vas ne gre! Z obrazcem na levi strani nam sporočite, česa se vi spominjate, kaj ste vi najraje imeli in poslušali v 90-ih!

 

Na Radiu Ekspres pravimo: “MI SMO 90-A!

 

 

Pokrovitelj je:

Družba T-2 je sodobna telekomunikacijska družba, ki ponuja vrhunske in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve, ki so del vašega življenja, pa naj bo to v službi ali doma. Pri delu vas s svojimi rešitvami pomagajo dosegati poslovne cilje, v trenutkih sprostitve pa poskrbijo, da je vaš prosti čas vreden več.

 

Storitve lahko izbirate posamezno ali v cenovno privlačnih paketih. Oranžni Diamant, Oranžni Optimum in Oranžni Start so paketi, ki že nekaj časa kraljujejo izboru uporabnikov. Na poti do poslovnega uspeha pa vam pomagajo poslovni paketi P2 ter individualno oblikovane poslovne telekomunikacijske rešitve. 7 dnevni časovni zamik s prikazom slik, TV2GO, aplikacija T-2 TV in Horizont so storitve, ki jih uporablja skoraj vsak naročnik. Oranžni mobilni paketi omogočajo brezskrbno komunikacijo ter uporabo podatkovnega prometa tako doma, kot tudi v tujini. Uporabljate pa jih tako fizični kot tudi poslovni naročniki.V T-2 Klubu pa poskrbijo, da imate vedno na voljo izbor kakovostnih izdelkov in storitev.

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...