PREHITIMO PRAZNIKE S CENTROM VIČ!

Desetaki 3x

Ime

Priimek

Kraj bivanja

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Kdaj pa vi opravite praznične nakupe?

 Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

 Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

PREHITIMO PRAZNIKE S CENTROM VIČ!

Prehitimo praznike … nakupujmo že zdaj – mirno, sproščeno in ne v naglici. To nam omogoča CENTER VIČ.

Na Radiu Ekspres vam skupaj s Centrom Vič polepšamo nakupe. Predvsem pa bo za marsikoga od vas letošnji praznični nakup brezplačen! Kako?

 

Prijavite se na www.radioekspres.si in sodelujte pri odpiranju okenc predprazničnega koledarja CENTRA VIČ. Za vsakim okencem se skrivajo desetaki prenovljenega CENTRA VIČ za vas, za vaše otroke, morda za taščo, tasta. Za vsakim okencem se skriva ena od 32-ih trgovin prenovljenega CENTRA VIČ, v kateri boste lahko brezplačno nakupovali.

 

Pozor! Predpraznični koledar Radia Ekspres in Centra Vič ima 32 okenc – za 32 trgovin!!! Super, še več nagrad, še več možnosti za brezplačne nakupe v prenovljenem Centru Vič!

 

Prijavite se na www.radioekspres.si, počakajte na klic voditelja Radia Ekspres in povejte cifro od 1 do 32. Če okence predprazničnega koledarja Centra Vič s cifro, ki ste jo povedali v programu, še ni bilo odprto, je nagrada vaša! Bolj enostavno ne gre!

 

Pazite, da ne ostanete brez nagrade, in pozorno poslušajte Radio Ekspres ali pa na smrekici preverite, katera okenca smo že odprli.

 

 

Naša smrekica vam ponuja naslednja polja, pod katerimi se skriva 32 trgovin prenovljenega Centra Vič in vam prinašajo Desetake v vrednosti 30 EUR!

 

 

Dvaintrideset trgovin, ki jih najdete v prenovljenem Centru Vič:

 

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...