PREHITIMO PRAZNIKE S CENTROM VIČ!

Desetaki 3x

Ime

Priimek

Kraj bivanja

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Kdaj pa vi opravite praznične nakupe?

 Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

 Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

PREHITIMO PRAZNIKE S CENTROM VIČ!

Veseli december se bliža in vsako leto je ista zgodba. Vedno smo v naglici z nakupovanjem.

 

Letos PREHITIMO PRAZNIKE, nakupujmo že zdaj – mirno, sproščeno in ne v naglici. To vam omogočamo s Centrom Vič. Poskrbimo pa tudi za brezplačne praznične nakupe. Kako?

 

Prijavite se z obrazcem na levi strani, počakajte na klic voditelja Radia Ekspres in povejte cifro od 1 do 32. Če okence predprazničnega koledarja Radia Ekspres s cifro, ki ste jo povedali v programu, še ni bilo odprto, je nagrada vaša! Bolj enostavno ne gre!

 

Prav za vsakim okencem predprazničnega koledarja se skrivajo Desetaki prenovljenega Centra Vič. In morda prav vi odkrijete okence, za katerim so Desetaki do 100 evrov!!! Za vsakim okencem se skriva ena od 32-ih trgovin prenovljenega Centra Vič, v kateri boste lahko brezplačno nakupovali.

 

Pazite, da ne ostanete brez nagrade, in pozorno poslušajte Radio Ekspres, tukaj pa lahko preverite katera okenca smo že odprli.

 

 

 

 

Pokrovitelj je:

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...