NAJBOLJ ZDRAV KVIZ LETOŠNJEGA LETA

BetaColdPLUS_2_plosk+vrecka

  Ime

  Priimek

  Kraj bivanja

  Vaš e-mail naslov

  Kontaktni telefon

  Kaj si pa vi želite glede zdravja v 2022?

  Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

  Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

  NAJBOLJ ZDRAV KVIZ LETOŠNJEGA LETA

  Pa je novo leto tukaj. In kaj ste ob vstopu v leto 2022 zaželeli svojim bližnjim, prijateljem, morda sodelavcem? Predvsem veliko zdravja, kajne!

   

  Tudi mi vam želimo, da bi bili v letu 2022 zdravi, zato imamo za vas najbolj zdrav kviz letošnjega leta.

   

  Gre za kviz s tremi lahkimi vprašanji na temo našega zdravja. Osvojite pa toliko nagrad kot imate pravilnih odgovorov:

   

   – En pravilni odgovor prinaša BetaCold tablete, ki so za to, da ostanemo zdravi, da nas vsiljivci ne podrejo in nam ne pridejo do živega (preventiva).

   

   – Dva pravilna odgovora prinašata BetaCold tablete in BetaCold plus v obliki toplega napitka, ki je namenjen za ukrepanje ob prvih znakih ali pa ko so težave že tu (kurativa).

   

   – Trije pravilni odgovori prinašajo TRI BetaCold izdelke – 2x BetaCold tablete in 1x BetaCold PLUS.PREDNOST obeh je edinstvena kombinacija za imunski sistem: vitaminov D3, C ter mineralov cink in selen in seveda najbolj raziskanega beta-glukana Wellmune.

   

   

  V letu 2022 vam želimo predvsem zdravja. Ostanite zdravi! Pri tem pa vam bomo pomagali tudi na Radiu Ekspres, zato se hitro prijavite z obrazcem na levi strani.