KUL PETEK S KUL PIZZAMI PIZZERIE PERUZZA

  Ime

  Priimek

  Vaš e-mail naslov

  Kontaktni telefon

  Lokacija/podjetje, kamor dostavimo pizze

  Naslov lokacije/podjetja (ulica, kraj)

  Število oseb v kolektivu

  Razlog zakaj naj pizze dostavimo prav k vam

  Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

  Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

  KUL PETEK S KUL PIZZAMI PIZZERIE PERUZZA

  Čestitke Ani Marjetki in Ines ter vsem njunim sodelavcem za najbolj kul pice v mestu. Dober tek s picami Pizzerie Peruzza!

   

  NASLEDNJA KUL PETKA sta 6. in 13. 10. 2023.

   

  Peta sezona Kul petkov na Radiu Ekspres prinaša še več kul pic Pizzerie Peruzza, še več sitih sodelavcev! Zakaj? Ker za kul petke odslej skrbita Klemen Bučan in nova kul voditeljica Eva Cimbola. Prva dva petka v mesecu, vsak teden dostavlja eden.

   

  Prijave za odlične pice še vedno zbiramo z obrazcem na levi strani. A pozor, to še ni vse! S sodelavci si lahko prislužite kar dve brezplačni kosili s picami Pizzerie Peruzza.

   

  Ko vam bosta Klemen ali Eva v petek ob 12.30 dostavila najboljše pice v mestu, posnemite/naredite objavo in jo objavite na enem od svojih facebook profilov. Pa ne pozabite označiti Pizzerie Peruzza in Radia Ekspres. V sedmih dneh od objave morate dobiti čim več všečkov. Če vam uspe dobiti več všečkov kot drugi ekipi, vas v Pizzerii Periuzza čaka še več brezplačnih pic!

   

  Naj to jesen zadiši po odličnih picah Pizzerie Peruzza. Kaj še čakate! Hitro se prijavite z obrazcem na levi strani.

   

  Veselimo se pete sezone s picami Pizzerie Peruzza, ki jih lahko obiščite na Peruzzijevi ulici 63 v Ljubljani. Imajo res najboljše pice!

   

   

   

  Pizze pripravlja:

   

   

  Peruzza je družinska pizzeria s prijetnim, toplim ambientom. Pizzeria je znana po posebnih italijanskih pizzah ter njihovem testu, ki počiva kar 96ur in vsebuje le nekaj gramov kvasa. V ponudbi so tudi sveže pripravljene solate, lazanja iz krušne peči in domači njoki. Peruzzina posebnost je tudi PIZZA NUTELLA, ki je zares vredna pregreha! 

   

  V pizzerii je tudi otroški kotiček, zelo dobrodošli pa so tudi kužki.

  Za parkiranje je poskrbljeno!

  Pridite na pizzo z dušo.

   

   

   

  Ko naročate, lahko izbirate med naslednjimi pizzami

   

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

   Loading ... Loading ...