GLASBENA RULETA

Ime

Priimek

Kraj bivanja

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Najljubše glasbeno obdobje je?

 Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

 Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

GLASBENA RULETA

Je v vas kaj hazarderja? Na Radiu Ekspres smo za vas pripravili rubriko Glasbena ruleta. Kot že samo ime pove, bomo vrteli ruleto. Tokrat malo drugačno. Namesto kroglice se bo vrtela glasba, ki jo imamo vsi radi. Če boste stavili na pravo pesem, bo nagrada vaša!

 

Ampak ruleta Radia Ekspres ima samo tri polja. 80-ta, 90-ta in polje današnjih dni. Na teh poljih bodo trije različni glasbeni izvajalci in izseki njihovih pesmi iz različnih obdobij.

 

In kakšna je vaša naloga? Najprej se prijavite z obrazcem na levi strani. Potem pa vsako jutro med 6.00 in 10.00 čakajte na klic voditeljice Jutranjega Ekspresa Saše Zadnik. Preden bomo zavrteli ruleto, pa boste stavili na eno od treh pesmi. Glasbena ruleta se bo zavrtela in, če se bo ustavila na polju, na keterega ste stavili, bo nagrada vaša.

 

 

Pokrovitelj je MediSanus, ki poslušalcem podarja SANAGOL FORTE.

 

Prehlad in gripa imata letos novega nasprotnika – Sanagol podjetja PhytoGarda – okrepi in blaži, težave z grlom ter zgornjimi dihali prepodi.

 

Tegobam hladnejših dni se zoperstavljata dihnik in propolis. Številni izdelki Sanagol za vso družino pa so na voljo v bolje založenih lekarnah in www.trgovina-medisanus.si

 

–          Je pršilo za grlo, s propolisom brez voska oziroma z dihnikom, aloe vero in gozdnim slezenovcem. Ima okus limete.

–          Za grlo deluje pomirjevalno in blažilno.

–          Dihnik ima blažilne in pomirjevalne lastnosti, spodbuja delovanje sluznice in glasilk.

–          Aloe vera blagodejno vpliva na grlo.

–          Gozdni slezenovec pa omogoča izločanje sluzi.

 

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...