GLASBENA RULETA

Ime

Priimek

Kraj bivanja

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Najljubše glasbeno obdobje je?

 Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

 Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

GLASBENA RULETA

Je v vas kaj hazarderja? Na Radiu Ekspres smo za vas pripravili novo rubriko Glasbena ruleta. Kot že samo ime pove bomo vrteli ruleto. Tokrat malo drugačno. Namesto kroglice se bo vrtela glasba, ki jo imamo vsi radi. Če bosta stavili na pravo pesem bo nagrada vaša.

 

Ampak naša ruleta ima samo tri polja. 80-ta, 90-ta in polje današnjih dni. Na teh polji bodo trije različni glasbeni izvajalci in izseki njihovih pesmi iz različnih obdobji. 

 

In kakšna je vaša naloga? Najprej se prijavite z obrazcem na levi strani. Potem pa vsako jutro med 6.00 in 10.00 čakajte na klic voditelja Jutranjega Ekspresa. Preden bomo zavrteli ruleto pa boste stavili na eno od treh pesmi. Glasbena ruleta se bo zavrtela in, če se bo ustavila na polju na keterga ste stavili bo nagrada vaša.

 

 

Pokrovitelj je MediSanus:

 

HEADEZE – hladilni in osvežilni mentol

 

HeadEze z osvežujočim mentolom deluje blagodejno na neprijetne simptome, ki jih povzroča glavobol. Hladi in poživi.

 

V obliki roll-on-a vedno pri roki in enostaven za uporabo. Izdelek je primeren za vsakoga, ki trpi zaradi rednih težav na področju glave.

Narejen je iz naravnih eteričnih olj sivke in poprove mete. Sivka deluje pomirjajoče, poprova meta pa stimulirajoče.

 

Izdelek je na voljo v bolje založenih lekarnah, specializiranih trgovinah ter na spletni strani www.trgovina-medisanus.si

 

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...