EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI

Basica-Sport

Ime

Priimek

Kraj bivanja

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Moj predlog znanega Slovenca je:

 Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

 Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI

Da smo Slovenci športni narod, ni dvoma. Še ko gremo na počitnice, ne moremo brez teka, kolesarjenja, supanja … . V bistvu res migamo vse leto! A kljub temu se še vedno preveč »zanašamo« na avto. Včasih nam je težko narediti le nekaj korakov do trgovine, na banko, na pošto.

 

Voditelj Kul jutra Klemen Bučan se je zato odločil, da bo za teden dni »pozabil« na avto in v Evropskem tednu mobilnosti iz službe šel peš, s kolesom, skirojem … . Vendar ne sam! Na poti se mu bodo pridružili znani Slovenci!

 

Z obrazcem na levi strani mu sporočite KUL PREDLOG, koga od znanih Slovencev naj povabi, da v Evropskem tednu mobilnosti avto zamenja za kolo ali skiro ali skate ali kaj drugega.

 

 

 

Partner evropskega tedna mobilnosti na Radiu Ekspres je:

 

 

 

Basica Sport vsebuje ključne minerale, ki hidrirajo naše telo in nam dajo več energije. PRAVA KOMBINACIJA MINERALOV ZA HIDRACIJO.

 

Za hitro in učinkovito regeneracijo po športu je oskrba z minerali bistvenega pomena za preprečitev zakisanosti. Športnik s potenjem izgubi tekočine in minerale, med drugim tudi magnezij. Hkrati med fizičnim naporom pri presnovi in v mišicah pride do obremenjenosti s kislinami oz. zakisanosti. Posledice so upadanje moči, mišični krči in napetosti, ki lahko povečajo tveganje za nastanek poškodb.

 

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...