EKSPRES OSVEŽITEV

Slika-Dana-limonada
Screenshot 2022-06-30 at 09.53.15
Screenshot 2022-06-30 at 09.54.15

  Ime

  Priimek

  Kraj bivanja

  Vaš e-mail naslov

  Kontaktni telefon

  Paket Ekspres poletne osvežitve si želim, ker:

  Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

  Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

  EKSPRES OSVEŽITEV

  Poletje je tukaj, vročinski val, pasja vročina, skratka počitnice, ko bomo vsi iskali OSVEŽITEV! In na Radiu Ekspres bomo poskrbeli za EKSPRES OSVEŽITEV!

   

  Za vas imamo NAJBOLJŠI POLETNI PAKET OSVEŽITVE!!! Vse, kar morate narediti je, da se prijavite z obrazcem na levi strani in nam sporočite, zakaj potrebujete EKSPRES OSVEŽITEV. Mi pa bomo poskrbeli, da bo vsak petek nekdo izmed vas vriskal od veselja, saj mu bo voditelj Kul jutra Klemen Bučan na dom pripeljal: Poletni paket za na plažo Supernove Qlandie Kranj in Supernove Kamnik, družinsko vstopnico za kopališče Kolezija in paket treh okusov (skupaj 12 kom) limonad DANA v embalaži, ki je iz obnovljivih virov. Limonada – iz soka limone, limonada z okusom limone in rdečega sadja ter limonada z okusom limone in grenivke.

   

  Na Radiu Ekspres izbiramo le najboljše za vas in to je res NAJBOLJŠI POLETNI PAKET OSVEŽITVE! Zato se hitro prijavite z obrazcem na levi strani.

   

  Le najboljša glasba in najboljša poletna osvežitev! Enostavno in hitro poskrbimo, da bodo vaši poletni dnevi polni osvežitve.

   

   

  Ekspres osvežitev omogočajo

   

  DANA

   

  Limonada je ena izmed priljubljenih osvežilnih pijač v vročih poletnih dneh. Prednost klasičnega okusa limonade je, da je narejena iz soka limone in ne iz koncentriranega soka limone. Klasični limonadi smo dodali dva osvežujoča okusa – limonado z okusom limone in rdečega sadja ter limonado z okusom limone in grenivke. Dodatek limonine pulpe daje popolno doživetje v vseh treh okusih.

   

  Prednosti limonad Dana:
  – nizka energijska vrednost,
  – nizka vsebnost sladkorjev,
  – brez konzervansov,
  – brez umetnih sladil,
  – naravne sestavine,
  – dodatek limonine pulpe,
  – nova, okolju prijaznejša embalaža (84 % rastlinskih materialov, tudi pokrovček; primerna za reciklažo).

   

  V vročih dneh v kozarec damo le še nekaj kock ledu in tako povečamo hladnost pijače in naš užitek.

   

   

  SUPERNOVA KAMNIK

   

  Nakupovalni center Supernova Kamnik se nahaja na stičišču več pomembnih prometnih poti. Do njega dostopajo obiskovalci  iz Tuhinjske doline, Kamniške Bistrice, Domžal, Mengša, Vodic, Komende, pa vse do Kranja. Od avtoceste je oddaljen le 15 min vožnje. Nakupovalni center je v neposredni bližini  starega mestnega jedra Kamnik, od koder je prelep razgled na Kamniške Alpe. Nahaja se nedaleč od izhodišča na Veliko planino, Term Snovik ter Arboretuma Volčji potok zato je zanimiv tudi za številne turiste. Naslov: Domžalska cesta 3, 1241 Kamnik.

   

  Pred nakupovalnim središčem lahko parkirate na 396 brezplačnih parkirnih mestih, od katerih je kar 360 parkirišč v pokriti garaži.

   

  Je družinam prijazen center, saj imajo poseben previjalni kotiček. Previjalnica je v pritličju ob toaletnih prostorih pri trgovini Spar.

   

  Supernova Kamnik  vam nudi možnost uporabe brezplačne povezave z internetom. Pokukajte na spletno stran, preverite aktualne popuste, akcije in novosti.

   

  Brezplačni namigi za ugoden nakup vedno na dosegu tipke!

   

  V nakupovalnem centru sta na voljo 2 invalidska vozička, ki bosta zagotovo marsikomu olajšala obisk centra in nakupovanje. Nahajata se v vetrolovih obeh vhodov v kletni etaži – garaži, v neposredni bližini parkirnih mest za invalide. Invalidski voziček si lahko izposodite brezplačno.

   

  Ugodna mestna lokacija vas do vaše točke nakupa pospremi z javno avtobusno in železniško povezavo. Do neposredne bližine Supernove Kamnik vas pripeljejo primestni medkrajevni avtobusi, od železniške postaje do nakupovalnega centra pa vas loči prijeten 10-minutni sprehod.

   

   

  SUPERNOVA QLANDIA KRANJ

   

  Nakupovalni center Supernova Qlandia Kranj se nahaja v osrčju Gorenjske, 2 km od izvoza z avtoceste KRANJ VZHOD v smeri Labore – Škofja Loka. Od Ljubljane oddaljen pičlih 20 min vožnje. Nahaja se na stičišču več pomembnih prometnih poti, do njega dostopajo obiskovalci praktično z vse Gorenjske: od Jesenic, Železnikov, Tržiča in Jezerskega vse do Medvod in Ljubljane. Nakupovalni center je  v neposredni bližini stanovanjskega naselja Planina  in lepega starega mestnega jedra, do koder vodi prijetna peš pot. Prijazna lokacija za kolesarske in motoristične navdušence. Naslov: Cesta 1.maja 77, 4000 Kranj.

   

  Pred nakupovalnim središčem lahko parkirate na 739 brezplačnih parkirnih mestih, od katerih je 522 parkirišč pokritih. Na voljo so tudi 4 polnilnice za električne avtomobile.

   

  V nakupovalnem centru najdete dve previjalnici. Na voljo pa so tudi 4 invalidski vozički, ki si ga izposodite brezplačno.

   

  Ugodna mestna lokacija vas do vaše točke nakupa pospremi z javno avtobusno in železniško prometno infrastrukturo. Do Supernova Qlandia vas pripelje mestni avtobus številka 1, od železniške postaje do nakupovalnega centra pa vas loči kratek sprehod v dolžini 2 km.

   

  Vabljeni na urbani nakupovalni sprehod!

   

  • Kjer boste preživeli letošnje počitnice?

   Loading ... Loading ...