DVOJNA SREČA NA RADIU EKSPRES

Ime

Priimek

Kraj bivanja

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

Moja napoved vrednosti nakupovalne košarice v EUR je:

 Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

 Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

DVOJNA SREČA NA RADIU EKSPRES

DVOJNA SREČA

 

Praznični december –  čas veselja in obdarovanj! Božični prazniki pa žal vsem ne prinašajo sreče, temveč marsikomu žalost in stisko, zato smo se na Radiu Ekspres odločili, da otrokom pričaramo nasmeh na obraz in družinam polepšamo praznike.

 

OBDARUJEMO TISTE, KI SI TEGA NE MOREJO PRIVOŠČITI, IN VAS. Dvojna sreča!

 

December je čas DOBRODELNOSTI na Radiu Ekspres.

 

Voditeljica Jutranjega Ekpresa Saša Zadnik med 29. novembrom in 21. decembrom nakupuje v trgovinah Spar in Interspar. Joj, kaj ženske vse želimo zase in za svojo družino v teh prazničnih dneh. A Saša nakupuje po ugodni ceni – v Sparu in Intersparu!

 

Vse, kar bo voditeljica Saša Zadnik nakupila v trgovinah Spar in Interspar bomo podarili ANINI ZVEZDICI!

 

Vaša naloga pa je, da do centa natančno uganete, koliko je voditeljica Saša Zadnik plačala za nakup določenega dne. PRVI VIDEO nakupa bo na spletni strani objavljen v četrtek, 29.11.2018.

 

Kdor bo v Jutranjem Ekspresu uganil do centa natančno ali povedal najbližji znesek pravilnemu, in bo seveda najhitrejši, bo dobil DARILNO KARTICO Spar v vrednosti 20 evrov.

 

DVOJNA SREČA, kajne! Za vas in za tiste, ki jim bomo skupaj z vašo pomočjo in ANINO ZVEZDICO polepšali praznike!

 

Prijavite se z obrazcem na levi strani in pripišete točno, do centa natančno ceno prazničnega nakupa SPAR. Vendar pozor! Dobro poglejte, kdaj bo voditeljica Jutranjega Ekspresa Saša Zadnik nakupovala in objavila NOV VIDEO svojih prazničnih nakupov.  

 

Letos za praznike nakupujemo v trgovinah SPAR in INTERSPAR.

 

 

 

Video

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...