Bang… Big Bang klic presenečenja

Slika Big Bang BTC

  Ime

  Priimek

  Kraj bivanja

  Vaš e-mail naslov

  Kontaktni telefon

  Napišite koga želite presenetiti in zakaj:

  Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

  Bang… Big Bang klic presenečenja

  Pomlad je skoraj tukaj. Dvakrat se bomo obrnili, pa bodo že poletne počitnice. Morda v teh mesecih praznujete kaj posebnega, morda praznuje vaš prijatelj, sosed, sodelavec, morda praznujete obletnico poroke, rojstni dan, morda ste dobili novo sodelavko. Ste morda napredovali v službi?

   

  V Sloveniji vsak dan rojstni dan praznuje približno 5500 Slovenk in Slovencev! Potem pa so tukaj še raznorazne obletnice, menjava službe in podobno. Skratka, imamo dovolj razlogov za presenečenja.

   

  Tudi BIG BANG praznuje, in sicer okroglih 30 let. Big Bang praznuje in na Radiu Ekspres obdaruje! Super, kajne!   

    

  Na Radiu Ekspres imamo prav posebno darilo s klicem presenečenja. Le naročiti nam morate, koga, zakaj in kdaj pokličemo, presenetimo in nagradimo, in sicer z obrazcem na levi strani.

   

  Obljubljamo vam, da vaša žena, prijatelj, tašča, sosed ali prijatelj tega klica ne bo pozabil nikoli! Poleg vsega pa imamo za »slavljenca oziroma slavljenko« tudi darilo – brezplačne nakupe v BIG BANGU.

   

   

  Partner akcije je:

   

   

   

  V Big Bangu praznujejo 30 let! 30 let delovanja in s tem 30 let ljubezni med tehnologijo in življenjem. Kot “rojstvo” njihovega Big Banga štejejo odprtje prve prave trgovine v letu 1993. Takrat so začeli navduševati vas, njihove kupce, z najboljšo uporabniško izkušnjo in izdelki. Vsako leto se vse bolj trudijo, zato so se odločili za rojstni dan razvajati tudi vas – ne spreglejte UAAAAU rojstnodnevnih popustov.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

   Loading ... Loading ...