3 zvezde v vrsto ti prinašajo 100 EUR

01_MADONNA
IMG_0556
IMG_0554

3 zvezde v vrsto ti prinašajo 100 EUR

Kraljica rokenrola je nesporno Tina Turner. Je močna ženska z nežno platjo, ki te na koncertu ni pustila hladnega. Nekaj podobnega so tudi legendarni The Rolling Stones, poosebljena mladost, norost in ljubezen. Kraljica popa in provokativnosti pa je Madonna.

 

 

To so tri zvezde, ki vas ne pustijo ravnodušnih. To so zvezde, ki so ustvarile uspešnice 80-ih, 90-ih in današnjih dni. Ne samo to …

 

 

Slišite jih lahko kadarkoli. Vsak dan vam bomo predstavili tri zvezde in njihove uspešnice iz 80-ih, 90-ih in današnjih dni, ki bodo lahko vam – kadar jih boste slišali v celoti in v pravem vrstnem redu – prinesle 100 evrov. Zavrteli bomo torej po eno uspešnico iz 80-ih, eno iz 90-ih in eno iz današnjih dni. Če jih slišite ali sumite, da se predvajajo v pravem vrstnem redu, nas takoj pokličite na 01 5000 000. Na vas čaka 100 evrov.

 

 

 

Stvari, ki si jih morate zapomniti:

106,4 je frekvenca, na kateri lahko slišite Tri zvezde v vrsto.

01 5000 000 je številka, ki jo zavrtite, ko slišite Tri zvezde v vrsto.

Tri zvezde v vrsto – katere iščemo, izveste vsak dan na Radiu Ekspres.

 

 

 

Vaša naloga bo prijetna, če imate radi glasbo:

 

 

Poslušajte Radio Ekspres, da boste izvedeli, katere tri zvezde iščemo danes. Potem poslušajte še malo, in če slišite te tri zvezde v celoti in v pravem vrstnem redu eno za drugo, nas takoj pokličite na 01 5000 000. Kličete lahko že med predvajanjem tretje pesmi. Kdor prej pride, prej melje! Če ste jih slišali ali zamudili, nič bat. Poslušajte še malo dlje, pa boste izvedeli, katere naslednje tri zvezde vam prinašajo 100 evrov. Zgodi se lahko kadarkoli in kjerkoli boste poslušali Radio Ekspres.

 

 

 

Pokrovitelj nagradne igre je

 

iRobot je že 25 let vodilni strokovnjaki na področju inovacij v robotiki. Za iRobot robotski sesalniki in čistilniki niso zgolj poklic. iRobot roboti že zdaj spreminjajo svet.

 

Ne sklepajte kompromisov. Kvaliteta iRobot, zdaj na voljo že od 199 €.

Za več informacij obiščite spletno stran www.irobot.si.

 

iRobot. Boljši skupaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...