1000 EUR ZA EKSPRES ŠOPING

Ime

Priimek

Kraj bivanja

Vaš e-mail naslov

Kontaktni telefon

1.000 EUR bi v Cityparku zapravil za:

 Strinjam se s pravilnikom nagradne igre.

 Dovoljujem uporabo mojih podatkov za namen obveščanja o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino programa Radia Ekspres.

1000 EUR ZA EKSPRES ŠOPING

Kar 1000 evrov lahko dobite za EKSPRES ŠOPING, KI BO V SOBOTO, 22. 6., V CITYPARKU!

 

Vsak delovnik bomo v programu Radia Ekspres izbrali in nagradili 2 finalista. Začnemo 10. junija, zato se hitro prijavite z obrazcem na levi strani.

 

Sporočite nam, v kateri trgovini Cityparka bi zapravljali. Verjamemo, da imate neskončno idej, kako ekspresno zapraviti 1000 evrov. Pa ne le vi! Tudi vaša žena, dekle, otroci, starši ali celo mož. Ne bi bilo težko zapraviti 1000 evrov, kajne? Morda za čevlje, obleke, počitnice ali računalniško opremo.  Morda kar za vse!

 

Mi vam jih damo, vi jih zapravite! In to v Cityparku, kjer je neskončno možnosti za nakup!

 

 

 

 

Ekspres šoping omogoča:

 

Citypark na enem mestu ponuja vse, kar potrebujete – od osnovnih življenjskih potrebščin, kozmetičnih pripomočkov do zabavne in uporabne elektronike in drobnih pozornosti za dom.

Modni privrženci boste pri nas na enem mestu našli najbolj vznemirljive znamke, ki ponujajo sveže modne trende, pestro ponudbo oblačil in obutve in nešteto priložnosti za popolno nakupovalno izkušnjo.

 

Za zabavo in prijetno druženje po uspešnem nakupovanju, hitro kosilo ali romantično večerjo je tu naš pestri gostinski kotiček, v katerem najdete vse od tradicionalne slovenske hrane do okusov Azije in verige hitre prehrane.

 

Medtem ko nakupujete ali si privoščite še sproščujoč oddih ob kavi in klepet v dobri družbi, bomo poskrbeli tudi za najmlajše, ki bodo pod skrbnim nadzorom animatork svojo energijo in domišljijo sproščali v veliki otroški igralnici.

 

Klikni in obišči Citypark.si.

  • Preprosto: Imate rajši poletje ali zimo?

    Loading ... Loading ...