Prihajajo Queen!

freddie-mercury-and-queen

Prihajajo Queen!

Ob 40. obletnici izida prve in istoimenske plošče skupine Queen v Ljubljano prihaja njena najboljša tribute zasedba iz Anglije The Bohemians. V ljubljanski Cvetličarni se je prvič predstavila pred tremi leti, in seveda ni šlo brez legendarnih uspešnic, kot so Somebody to love, Bohemian Rhapsody, Radio Gaga, Don’t stop me now, We are the Champions, I Want It All, We Will Rock You in številnih drugih.

 

Današnji koncert v Cvetličarni se bo začel predvidoma ob 21-ih, za vstopnico boste odšteli 18 evrov, spdaj si lahko ogledate tudi utrinek z enega njihovih koncertov, uspešnicam skupine Queen pa lahko brezplačno prisluhnete tudi na Radio Ekspres; šest jih boste slišali v večerni glasbeni rubriki 6 zvezdniških ob 6-ih.

 

Skupina Queen je svoj pohod na svetovne glasbene lestvice začela leta 1971 in najvišja mesta osvojila z 18 albumi in 10 DVD-izdajami.  V času kariere je nastopila na več kot 700 koncertih, prodala preko 170 milijonov kopij albumov ter se vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov in Rock and Roll Hall Of Fame.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...