Prihaja kitarist skupine Bon Jovi

phil x
Phil-X-Bon-Jovi3

Prihaja kitarist skupine Bon Jovi

Festival Pivo in cvetje tudi letos obljublja prihod zvezdnikov svetovnega kova. 16. julija bo v Laškem namreč nastopil tudi Phil X, prvi kitarist skupine Bon Jovi in eden najboljših kitaristov na svetu nasploh. Na festival prihaja s svojo matično skupino The Drills.

 

Phil Xenidis oz. Phil X je prvič stopil na oder pri šestih letih na neki grški poroki in z igranjem Elvisovih skladb požel bučen aplavz. V najstniških letih se je po očetovem zgledu tudi sam lotil igranja na buzuki in večkrat poudari, da brez znanja igranja tega instrumenta nikoli ne bi postal tako izjemen kitarist.

 

Njegova zgodba s skupino Bon Jovi se je začela pred tremi leti, ko so rockerji komaj začenjali turnejo Because We Can in ko je njihov takratni kitarist Richie Samobry sporočil, da ga enostavno ne bo. Vskočil je Phil X in se z ekipo odlično ujel.

 

Z njimi je bil tudi lani na mini azijski turneji (9 koncertov), kot kitarist pa je prisoten tudi na novem albumu Bon Jovi z naslovom This House is Not For Sale, ki bo izšel letos septembra.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...