Pri 50-ih prvič mama

Janet Jackson

Pri 50-ih prvič mama

Ameriška pop ikona Janet Jackson je pri 50. letih prvič postala mati. Rodila je zdravega sina, ki sta ga s soprogom Wissamom Al Mano poimenovala Eissa.

 

Tiskovna predstavnica Jacksonove je pojasnila, da je porod potekal “brez stresa”, pevka pa zdaj počiva. Drugih podatkov o novorojenčku, na primer, kje je bil rojen, iz pevkine ekipe še niso sporočili.

 

Ugibanja, da je Janet Jackson noseča, so se v javnosti pojavila aprila, ko je pevka preložila svojo turnejo Unbreakable. Tedaj je na družbenem omrežju Twitter objavila video posnetek, v katerem je oboževalcem sporočila, da prelaga turnejo zaradi “nenadne spremembe”. Novico o nosečnosti je potrdila oktobra za ameriško revijo People, ko je pokazala tudi svojo fotografijo z velikim nosečniškim trebuhom.

 

Pevka, ki je zaslovela v 80. letih prejšnjega stoletja in je sestra še precej slavnejšega pokojnega Michaela Jacksona, je sicer precej diskretna glede svojega zasebnega življenja. Tudi poroke s katarskim poslovnežem Al Mano leta 2012 ni objavila takoj. Wissam al Mana je sicer njen tretji soprog.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...