Previdno pri kuponih!

Po?itnice 1

Previdno pri kuponih!

Na spletni najdemo precej ugodnosti in kuponov, ki jih ponujata recimo Kolektiva, Kuponko in podobni. Vsekakor so ponudbe mamljive, kljub temu pa velja previdnost. Tomaž je v jutranjem programu preveril, kje lahko tičijo pasti.

 

»Ponavadi nas ponudniki prepričajo z visokim odstotkom popustov. Napišejo »ugoden najem apartmaja -50 odstotkov«. Potrošnika seveda ta popust privabi,« pove Jasmina Bevc iz Zveze potrošnikov Slovenije, ki svetuje, da pred odločitvijo preverite, ali je ta ponudba res tako ugodna.

 

Pred nakupom se je potrebno vsekakor prepričati, če je v terminu, ko imate dopust, apartma sploh prost. »Če po nakupu kupona ugotovitve, da ga ne morete izkoristit v danem terminu, lahko od pogodbe odstopite v 14 dneh po nakupu,« opozarja Bevčeva. V takšnem primeru mora spletni ponudnik kuponov povrniti denar.

 

Torej NUJNO preverite, če je ponudba v vašem terminu sploh na voljo. Če vendarle kupite prej, lahko v 14-tih dneh pogodbo razveljavite. V nasprotnem primeru bo zvonjenje po toči prepozno…

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...