PREMIERA: Ves denar sveta

PREMIERA: Ves denar sveta

Radio Ekspres in Blitz film predstavljamo resnično zgodbo o naftnem mogotcu J. Paulu Gettyju (Christopher Plummer), ki se je pogajal za vnukovo življenje in skopuško stiskal vsak cent.

 

PREMIERA RADIA EKSPRES bo v četrtek, 25. januarja ob 20.00 v Koloseju Ljubljana. Vstopnice so tudi v prosti prodaji, nekaj pa jih bomo razdelili med vas na našem FB-ju in v etru Radia Ekspres.

 

Film pripoveduje o ugrabitvi šestnajstletnega JohnaPaula Gettyja III. (Charlie Plummer, Lean on Pete) in o tem, kako skuša njegova obupana mati Gail (Michelle Williams, Manchester By the Sea) prepričati njegovega dedka, milijarderja Gettyja starejšega (Christopher Plummer, The Man Who Invented Christmas), da plača odkupnino. Možakar se nikakor ne da prepričati, ugrabitelji pa so čedalje bolj nasilni in postavljajo čedalje bolj muhaste zahteve. Ker življenje njenega sina visi na nitki, Gail sklene nepričakovano zavezništvo z Gettyjevim svetovalcem (Mark Wahlberg, Bostonski heroji) in se njim poda v tekmo s časom, ki na koncu razkrije, kako resničnejša in bolj večna je ljubezen od denarja.

 

Igrajo še Romain Duris, Timothy Hutton, Andrew Buchan, Giuseppe Bonifati in Kit Cranston. Ridley Scott je režiral po scenariju Davida Scarpe (The Last Castle – Poslednja bitka), ki je nastal na podlagi knjige Johna Pearsona Painfully Rich: The Outrageous Fortunes and Misfortunes of the Heirs of J. Paul Getty.

 

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...