Pr’ Hostar odpirajo vrata

pr-hostar

Pr’ Hostar odpirajo vrata

Priljubljene prigode “gorenjskih gaunarjev” Pr’ Hostar se selijo na veliko platno. Ekipe se boste spomnili še po Youtube uspešnicah, kot so Car, Krastač in Carice, celovečerec Pr’ Hostar pa bo na rednem programu kinodvoran od 27. oktobra naprej. Na premieri in predpremieri je požela veliko zanimanje in navdušenje.

 

Producenta Goran Hrvaćanin in Dejan Krupić pravita, da je zgodba nova, da si film ogledajo lahko tudi tisti, ki za Youtube serije sploh še slišali niso ter da bodo tudi tokrat malce pikri in precej ostri. Pred začetkom rednih predstav smo ju gostili v studiu Radia Ekspres. Spodaj lahko prisluhnete delčku pogovora z njima. Izvedeli boste, zakaj je v filmu manj žensk kot moških, kakšna komedija je Pr’ Hostar in pod kakšnim pogojem bo ekipa posnela tudi drugi del filma. Ogledate pa si lahko tudi, kako uspešna sta bila v igri Ugani, kdo si.

 

Zgodba: Majhni podeželski hotel Pr’Hostar se zaradi pogoltnosti direktorja znajde v rdečih številkah, na vrata pa že trka tuji kupec dvomljivega slovesa. Osebje hotela ne želi pristati na cesti, zato se odločijo preprečiti prodajo. Njihovi obupani poskusi se kot po tekočem traku izjalovijo in povzročijo popolno zmešnjavo, iz komičnega kaosa pa se lahko rešijo le z lastno iznajdljivostjo in obilico sreče.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...