Povzročili kaos

U2

Povzročili kaos

Skupina U2 je povzročila prometni kaos v Kansas Cityju. Da bi posnela videospot za Last Night On Earth, so naročili zaprtje petih prometnic, po katerih dnevno potuje več kot 100.000 avtomobilov. Seveda so s tem povzročili neverjetne zastoje in tudi manjšo prometno nesrečo.  Mimoidoči voznik Cladillaca se je zaletel, ko se je skušal izogniti kamermanu. Spodaj si lahko ogledate potek snemanja videa.

 

To ni prvi kaos, ki so ga povzročili. Irski rockerji so marca leta 1987 snemali na strehi trgovine v Los Angelesu. Tam so priredili kar koncert in posneli videospot za pesem Where The Streets Have No Name. Privabili so tisoče gledalcev, povzročili gnečo in zastoje, dokler »zabave« ni prekinila policija.

 

Še enkrat pa so prometni zamašek povzročili v Glasgowu. Pravzaprav je bil zanj kriv njihov oboževalec, kolesar Lance Armstrong. Preden se je odpravil na koncert U2-jev, je prebivalce Glasgowa prek Twitterja pozval, naj se mu pridružijo pri vožnji s kolesi. Kakih 300 jih je nato zasedlo središče škotskega mesta.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...