Pop TV praznuje 20 let

Branko ?akarmi

Pop TV praznuje 20 let

15. decembra 1995 se je začel program POP TV z besedami Draga Balažica ”Dober večer voščim. Novica dneva je, da lahko od danes naprej gledate nov slovenski televizijski program. Ob tej obletnici smo na radiu gostili programskega Pop TV Branka Čakarmiša. Kako se sam spominja začetkov televizije, izveste na tem posnetku:

 

 

 

Poleti leta 1997 je Pop TV prvi med slovenskimii televizijami ponudil telenovele. V 20 letih so jih predvajali kar 123. In morda boste težko verjeli – film Sam doma 1 so na POP TV predvajali samo petkrat. Tomaž je Branku predvajal še nekaj kratkih posnetkov iz največkrat predvajanih filmov in oddaj. Bi jih vi prepoznali?

 

 

 

Prva oddaja 24 ur je trajala pol ure in je imela samo enega voditelja. leto kasneje so uvedli voditeljski par (Darja Zgonc in Boštjan Lajovic). Kdaj je voditelj prestar za televizijo in kateri voditelj ali voditeljica, ki si ga je Pop TV želel, je bil pri “snubljenju” najtrši oreh doslej?

 

 

 

Za konec povejmo še, da so bile najbolj gledane domače serije v 20 letih so bile TV Dober dan, Lepo je biti sosed in Naša mala klinika, najbolj gledan film pa Specialist s Sharon Stone in Sylvestrom Stallonom.

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...