Pomagaj in pomagal boš tudi sebi…

Roka pomoci

Pomagaj in pomagal boš tudi sebi…

Radio Ekspres vse do konca decembra pelje akcijo Dobrodelna zvezdica Radia Ekspres, kot ste bržkone že zasledili. Zbiramo sredstva, s katerimi bomo kupili hrano in jo predali organizaciji Anina zvezdica. Ta bo nedvomno poskrbela, da bodo paketi s hrano končali v pravih rokah tistih, ki jih je kriza potisnila na socialni rob.

 

Sredstva zbiramo s strani vas, naših poslušalcev (bralcev spletne strani); pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 1064 in razložili vam bomo vse podrobnosti nakazila. Minimalni znesek za poslušalce znaša 5 evrov. K nakazilom pa pozivamo tudi naše poslovne partnerje in nekateri so se klicu na pomoč že odzvali. Spisek najdete na tej povezavi.

 

Med tistimi, ki so se odzvali klicu na pomoč, je tudi City park. Izvršni center manager City parka, Toni Pugelj ob tem izpostavi: “Ko nekomu darujemo nekaj, pa naj bo to denar, pomoč v obliki izdelkov ali pa zgolj neka dobra gesta ali beseda, ne osrečiš le pomoči potrebnega, pač pa tudi sebe. S to pozitivno energijo, ki se širi dalje, lahko spreminjamo stvari, za katere se včasih zdi, da so nemogoče, oziroma se jih ne da spremeniti. Ta občutek je enostavno dober! Ma kaj dober, odličen!”

 

Počutite se odlično tudi vi! Poleg tega, da nas lahko pokličete na telefonsko številko 080 1064 in se dogovorite za nakazilo 5 evrov in s tem zakup enega predvajanja ene božične uspešnice, lahko pošljete tudi sms s ključno besedo ZVEZDICA na številko 6111 in sledite navodilom.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...