Aerodrom Ljubljana na poletni vozni red

Aerodrom ljubljana

Aerodrom Ljubljana na poletni vozni red

V nedeljo v veljavo stopa nov, poletni vozni red Aerodrom Ljubljana, potniki pa bodo lahko vsak teden z brniškega letališča potovali z več kot 230 rednimi leti neposredno na 25 destinacij v 20 državah. Nova bo povezava nizozemskega nizkocenovnika Transavia v Amsterdam, ki bo z letenjem začel 4. aprila.

 

V poletnem voznem redu 2017 bo ponudba rednih letov z ljubljanskega letališča večja kot lani. Domači prevoznik Adria Airways bo v primerjavi z lanskim poletjem okrepil letalske povezave v Amsterdam, Koebenhavn, Moskvo, Podgorico, Sarajevo, Skopje in Varšavo.

 

V okviru novega voznega reda bo Adria Airways letela neposredno še na 11 drugih destinacij, in sicer v Bruselj, na Dunaj, v Frankfurt, Manchester, München, Pariz, Prago, Prištino, Tel Aviv, Tirano in Zürich.

 

Že 4. aprila pa bodo na letališču pozdravili novega prevoznika, nizozemskega nizkocenovnika Transavia, ki bo med Ljubljano in Amsterdamom letel trikrat tedensko, vsak torek, četrtek in nedeljo.

 

Po zimskem premoru se na ljubljansko letališče vrača Finnair, ki bo v Helsinke letel petkrat tedensko.

 

Easyjet v poletnem voznem redu nadaljuje z novostjo iz zime – na londonsko letališče Gatwick bo letel štirikrat tedensko, ohranja pa devet tedenskih letov na londonski Stansted.

 

Air Serbia bo v Beograd iz Ljubljane ponujala 12 letov tedensko, v primerjavi z lanskim poletjem dva leta na teden manj, v primerjavi z zimskim urnikom pa enega več.

 

Ostali tuji redni letalski prevozniki v poletni sezoni ohranjajo destinacije in obseg letov iz zimskega voznega reda.

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...