Pogovor z umrlimi

urka pu
ale
sve?e novmeber

Pogovor z umrlimi

Ob dnevu spomina na mrtve smo se pogovarjali z Urško Puš, ki komunicira z umrlimi, in našli nekaj razlogov, zakaj letos namesto treh na grobu raje prižgite le eno svečko, ter preverili, kako bo s prometno ureditvijo v okolici Žal.

 

URŠKA PUŠ KOMUNICIRA Z DUŠAMI UMRLIH

Pogovarjali smo se z nekdanjo sodelavko Radia Ekspres Urško Puš, ki je medij, preko katerega duhovi svojcem prenašajo sporočila. Povedala nam je, kam gremo po smrti, kakšni smo in ali se po smrti srečamo s prijatelji, svojci in drugimi. Pravi, da če smo žleht na tem svetu, v tem življenju, kaj dosti drugače ne bo niti po smrti. Celotnemu pogovoru z njo lahko prisluhnete na tej povezavi TUKAJ.

 

MANJ SVEČK ZA MANJ GROBOV:

Konec tedna bo v 15 krajih po vsej državi že sedmo leto zapored potekala dobrodelna in okoljevarstvena akcija Manj svečk za manj grobov, ki jo organizira fundacija Svečka. Namen akcije je ljudi spodbuditi, da sredstva namesto pretiranemu krašenju grobov namenijo pomoči potrebnim. Več o akciji izveste na spodnji povezavi. Podjetje Žale pa v teh dneh organizira tradicionalno dobrodelno prodajo sveč. Zbrana sredstva bodo podarili društvu klovnov zdravnikov Rdeči noski.

 

PROMETNA UREDITEV V OKOLICI ŽAL

V okolici Žal in drugih pokopališč pričakujte gnečo. Ob Žalah posebne prometne ureditve ne bo, mestni avtobusi pa bodo vozili po prilagojenem voznem redu. Parkiranje v okolici pokopališča bo brezplačno, parkiranje na Tomačevski cesti pa ne bo možno. Za invalide in tiste, ki težko hodijo, bo na pokopališču organiziran brezplačen prevoz z električnimi vozili.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...