Poezija od tekme!!!

Basket - panci

Poezija od tekme!!!

Če bodo naši košarkarji nadaljevali tako, kot so začeli, bo še tistih nekaj kart, ki jih je ostalo, zagotovo šlo za med.

 

Med tekmo s Španijo je bila seveda dvorana na nogah. Goran Dragić je po zmagi povedal, da je bila tekma težka za obe strani. »Španija je odlično moštvo. Igrali smo ekipno, žoga je krožila, obramba je bila trdna. Izgubili smo le 6 žog. Oni so imeli 36 skokov, mi le 27, toda grizli smo v obrambi. Tudi navijači so bili sijajni in uspela nam je sijajna zmaga.«

 

Peter Vilfan je tisti, ki je po tekmi povedal, da je Slovenija morda odigrala najboljšo tekmo v zadnjem desetletju. »Tole danes je bila pravzaprav poezija,« je ob igrišču povedal jutranjemu voditelju Tomažu Okornu, ki si je ogledal tekmo v Celju. Med drugim je ujel tudi predsednika Boruta Pahorja, ko navdušeno maha s slovensko zastavo.

 

Vzdušje po zmagi je bilo seveda nepopisno. Vendar, pozor! Tudi Boštjan Nachbar opozarja, da je do četrtfinala še dolga pot. »Potrebno je še naprej zmagovati! Če ne, nam bo ostalo v spominu le, da smo premagali Španijo. Nočemo, da je to višek tega prvenstva!«

 

»Brez skrbi, ne bo ta zmaga nad Španijo vrhunec tega prvenstva! Vrhunec bo tista zmaga nad Španijo, ki jo bomo dosegli 22. septembra. Torej v finalu,« vzpodbudno optimistično sklene jutranji voditelj Tomaž.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...