Počitniški namig

Bedanc_Kekec Ledena deela
stari vrh no?no-sankanje1
ekspresko

Počitniški namig

Začele so se počitnice, končno! Če še nimate idej, kako bi jih aktivno preživeli – Nika vam vsako jutro med počitnicami ponudi nekaj namigov. S Tomažem vam bosta podarila tudi nekaj vstopnic za različne dogodke. Spremljajte med 7:00 in 7:30 uro.

 

Nikin namig v ponedeljek: 

Z otroki lahko krenete v Park veselja v BTC City na prvo umetno smučišče sredi Ljubljane, ali ulovite zadnje trenutke za ogled Ledene dežele v Ljubljani. Največ pozornosti menda pritegnejo ledene skulpture Martina Krpana, zmaja in tobogan. Več na posnetku.

 

 

 

Nikin namig v torek:

Še se lahko naučite smučati ali greste iskat drugačne zimske radosti v Snežni park na Stari vrh. Organizirajo tečaje smučanja, omogočajo pa tudi sankanje. Ta teden lahko tam dobite tudi 10% popust na vse cene. Več na posnetku.

 

 

 

Nikin namig v sredo:

Na Cicibančkov veleslalom je doslej prijavljenih več kot 150 cicibanov. Prijavite se tudi vi, obiščite to nedeljo Kranjsko Goro, kjer se boste lahko družili s Katjo Koren, Juretom Koširjem, Natašo Bokal, Špelo Pretnar in našim zajčkom Ekspreskom. Ne pozabite, iskali bomo tudi najbolj simpatičen selfie z Ekspreskom in ga nagradili!

 

 

 

Nikin namig v četrtek:

Danes v kinodvorane prihaja film Velike oči, tj. biografska drama o vzponu slikarke Margaret Keane, ki je znana po tem, da je vsem osebam na svojih delih risala velike oči. Dolga leta si je zasluge za njeno delo prisvajal njen mož. Več na tej povezavi. Še en namig: ko boste v nedeljo v Kranjski Gori iskali Ekspreska in se slikali z njim, lahko preizkusite še eno aktivnost. Pobeg iz igluja oz. Escape Igloo.

 

 

 

Brigitn namig v petek za odrasle:

V klubu Good Life na Ljubljanskem gradu prirejajo tematsko zabavo za odrasle v stilu filma 50 odtenkov sive. Tematska bo predvsem, kar se oblačil tiče. Moški morajo obvezno nositi kravato, ženske pa elegantno do seksi masko za oči. Več na posnetku. Brigita bo jutri, v soboto, dopoldan podelila tudi vstopnici za obisk dogodka. Prisluhnite ji med 7:00 in 12:00 uro.

 

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...