Po kondicijo v center že za 19 evrov

portni center Bit

Po kondicijo v center že za 19 evrov

Jesen je praktično tu in tisti, ki ne moreje brez rekreacije, že iščejo primerno vadbo za mrzle dni. Ponudba je res široka in raznolika. Tomaž Okorn, jutranji voditelj Radia Ekspres, je poklical v Športni center Bit. Viki Mušič, vodja centra, pravi, da so v zadnjih letih v ospredju funkcionalne vadbe. »Letos smo tako uvedli novo vadbo Crossfit. Na voljo je – med drugim – vsem dobro znana atraktivna in učinkovita vadba Boot camp, letos še vedno v ospredju tudi zumba in nova vadba bokwa,« pove Mušič.

 

Tomaž je z vadbami kar dobro seznanjen, še nikoli pa ni slišal za bokwo. »To je neka različica afriškega plesa z določenimi primesmi borilnih veščin, sambe, rumbe, ča-ča, reggaetona,« pove Viki Mušič. Podrobnosti te vadbe najdete na tej povezavi.

 

Številni pri izboru primerne vadbe seveda vodi tudi cena. »Pri nas za mesečno karto ljudje lahko obiskujejo vseh 14 različnih vodenih vadb neomejeno, poleg tega lahko koristijo fitness neomejeno. Mesečna karta znaša 62 evrov,« pove Mušič. Doda, da mesečno karto lahko ljudje dobijo tudi že za 19 evrov, saj imajo različno paketno ponudbo.

 

Pa še nekaj. »Pozorni moramo biti na pravilno izvajanje vadbe, na pravilno opremo, predvsem pa bomo dosegli največji učinek, če bomo kombinirali različne vodene vadbe s fitnessom vred.«

 

Dokler je zunaj dovolj toplo, vsekakor priporočamo vadbo na prostem, čez zimo si pa le omislite kako vadbo. Za vaše zdravje gre!

 

Foto: Športni center Bit

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...