Pevka Cher

Tom_Cruise_Cher_x

Pevka Cher

Pop ikona pripravlja svoj 26. studijski album. Sprva bi ga morala izdati že marca, a je njegov izid prestavila na jesen. Na njem bo na primer tudi pesem, ki sta jo posneli skupaj z Lady Gaga, zanju pa jo je napisala Pink. Cher je na glasbeni sceni sicer že skoraj 50 let. Prvič je nase opozorila leta 1965, ko je bila članica pop-rock dueta Sonny & Cher. V karieri je med drugim prejela oskraja, grammyja, emmyja in tri zlate globuse.

 

Bila je poročena dvakrat, enajst let s pevcem Sonnyjem Bonom, devet dni pa z Greggom Allmanom. Nedavno se je v oddaji Watch What Happens Live razgovorila tudi o svojih ljubimcih. 67-letnica se ni mogla odločiti za najboljšega. Ko pa jo je voditelj vprašal, kateri je bil Tom Cruise, je odgovorila, da je bila zveza z njim vroča in težka. »Šmirala« sta v 80-ih letih, ko sta se spoznala na neki dobrodelni prireditvi. Skupaj sta bila nekaj mesecev, nato pa se je Cruise poročil z Mimi Rogers.

 

Spodaj preverite pesem Cher z Lady Gaga, nocoj v 6 zvezdniških ob 6-ih pa sledi stara dobra Cher z najlepšimi iz 80-ih in 90-ih. Uživajte!

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...