Petish pojedino dobita Bixi in Max

bixi-tjasa-s
max-nina-b

Petish pojedino dobita Bixi in Max

Med prazniki, ko smo se vsi “basali” s prazničnimi jedmi in posladki, bi bil greh, če bi pozabili in za praznične jedi prikrajšali tudi naše zveste prijatelje (beri pse) in malo manj zveste prijatelje (beri mačke). Na Radiu Ekspres jim vsem privoščimo pravo božično in novoletno pojedino, s pomočjo Trgovine za male živali Petish v Domžalah pa smo dva kosmatinca tudi nagradili z eno in edino, pravo PETISH POJEDINO.
 

En teden smo zbirali vaše pasje in mačje selfije, na koncu tedna pa izbrali dva srečneža, ki bosta deležna edinstvenega Petish božično-novoletnega večhodnega menija. In ta srečneža sta …

 

—————————–

        BIXI iz Dola pri Ljubljani

                           & MAX iz Lukovice!

 —————————–

 

 

PETISH POJEDINA ZA MAXA:

vključuje jetrno pašteto v tubi, terino s topingom v treh okusih, briketirano hrano Natural & Delicious razreda Ultra Premium, priboljške iz svežega piščanca in morskih sadežev, mesne kroglice za odstranitev zobnih oblog, igračo in mačjo travo. Več o izdelkih na petish.si.

 

PETISH POJEDINA ZA BIXIJA:

vključuje jetrno pašteto v tubi, Renske Božično večerjo s puranom in brusnicami, Renske Božični priboljški, briketirano hrano Natural & Delicious razreda Ultra Premium, božično igračo in jelenov rog za vzdrževanje ustne higiene. Več o izdelkih na petish.si.

 

petisheu-logo-1433886954Nagrado podarja:

TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI PETISH

LJUBLJANSKA 71, DOMŽALE.

Več na petish.si.

 

 

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...