Ozadje snemanja TV oglasa

Ozadje snemanja TV oglasa

Tomaž v jutranjem programu se je pogovarjal z rjavolaso Karmen, ki se je prijavila na sodelovanje na snemanju TV oglasa Radia Ekspres: »Prijavila sem se sama. Bila sem skeptična, vendar rekla sem si, da tako ali tako nimam česa zgubit. Poskusiti ni greh.«

 

Aprila smo pozivali poslušalce, naj se prijavijo za snemanje; nenazadnje nas ravno poslušalci najbolje predstavijo. »Zakaj sem se prijavila? 99 odstotkov poslušam ravno Radio Ekspres. Všeč mi je glasba, nasploh je Ekspres res luštna radijska postaja,« pravi nasmejana Karmen.

 

»Ko smo se najprej srečali, sem dobila vtis, da gre za zelo sproščeno ekipo. Takoj sem se dobro počutila. Zanimivo mi je bilo spoznati tudi radijce, običajno si le predstavljamo, kdo nam govori,« pove Karmen in doda, da je snemanje tega oglasa nekaj, kar zagotovo ne bo pozabila nikoli v svojem življenju.

 

Tomaž vsekakor tudi tokrat ni mogle iz svoje kože, Karmen sprašuje, ali bi – zdaj, ko bo na televiziji in kot taka prepoznavna – snemala videospot za Damjana Murka. »Ja…. Ne vem… (smeh). V bistvu, ja. Zakaj pa ne. Vedno imam rada nove izzive.«

 

Karmen v našem oglasu je rjavolaska. Drugo dekle je Anja, poslovodkinja in tudi mlada mami. Jure se ukvarja s spletnimi predstavitvami. Vsi trije so zvesti poslušalci Radia Ekspres, torej izvrstni »igralci« za TV oglas naše postaje.

 

Oglejte si oozadje nastajanja TV oglasa v foto galeriji.

 

Avdio

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...