Otvoritveni paketi za tujino od 140 € naprej

Bordanje

Otvoritveni paketi za tujino od 140 € naprej

Slovenska smučišča ne vlagajo veliko v svojo infrastrukturo, po drugi strani pa cene dnevne smuke niso ravno nizke. Tomaž Okorn, jutranji voditelj, je preveril: “V predprodaji boste za Kranjsko goro odšteli 28 evrov, za Vogel 23, Roglo 26.”

 

Vsekakor, smučanje v tujini je še dražje, vendar po drugi strani pa so tam bistveno bolje urejena smučišča. Tomaž, zagrizen smučar, se je na agencijo Alpetour obrnil z vprašanjem, kdaj v tujini odprejo bele strmine. “Največ otvoritev je v terminu od 12. do 15. decembra. To so 3- ali 4-dnevni termini. V Franciji, ki je nekoliko bolj oddaljena, gre za tedenske aranžmaje,” pravi Maja Kremžar.

 

Torej še kak mesec in pol bo potrebno počakati. Ravno prav, da pripravimo opremo in morda kaj malega še dokupimo. Pa ne preveč, da ne bo za potovanje zmanjkalo. “Cene otvoritvenih dni se gibljejo od 140 evrov za animacijo in smučarsko karto. Če pa želite pri tem bivati v hotelu in imeti polpenzion, pa je treba treba odšteti nekje od 320 evrov naprej. Smučarska karta je vključena.”

 

Toliko bi vas prišlo otvoritveno smučanje v tujini. Upajmo, da vam družinski proračun to dopušča!  

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...