Okopali smo telefon Sony Xperia Z

Xperia v vodi 1
Xperia v vodi 2

Okopali smo telefon Sony Xperia Z

Včasih za koga rečemo, da se »dela pametnega«. In takšnih praviloma ne maramo preveč… Povsem druga zgodba pa je, če govorimo o tako imenovanih pametnih telefonih; Sony Xperia Z je vrhunski telefon, s katerim se lahko s svojimi prijatelji pogovarjate tudi pod tušem. Čeprav… pod tušem bi se najbrž oglasili le, če bi vas poklicala žena…

 

Šalo na stran; telefon Sony Xperia Z se res odlikuje po vrsti presežkov; ima izjemen design, zelo tanek je, meri le 7,9 mm, ima 5 inčen HD zaslon, z njim lahko snemate v HD kvaliteti in fotografirate z aparatom s 13 milijoni točk. Odporen je na prah in na vodo. Če res zdrži pod vodo, je Grega z našimi puncami preizkusil. Izkazalo se je, da v vodi dela brez težav.

 

Prav bi prišel tudi našemu poslušalcu Borutu, ki je enega izmed svojih telefonov izgubil ravno, ker mu je padel v bazen. Borut se je prijavil na našo nagradno igro, v kateri bomo podelili Sony Xperio Z. Tri številke, za katere je menil, da bi utegnile zazvoniti na dotičnem telefonu, niso bile pravilne, zato srečnega nagrajenca iščemo naprej.

 

V pomoč vam navajamo številke, ki so jih naši poslušalci v okviru te nagradne igre že omenili in niso bile pravilne: 055, 357, 871, 602, 999. Torej te številke zagotovo niso pravilne. V pomoč še to: pravilne tri številke so nekje od 200 do 900. Če bo potrebno, vam bomo pomagali še bolj… Srečno! Če se še niste, se k sodelovanju v nagradni igri preko zgornjega obrazca prijavite čim prej!

 

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...