Oglejte si utrinke z Dneva poslušalcev

Oglejte si utrinke z Dneva poslušalcev

Hvala vsem, ki ste nas obiskali na Dan poslušalcev Radia Ekspres. Obljubljali smo veliko zabave, glasbe, druženja in nagrad ter hrane in pijače. Upamo, da se strinjate, da smo obljubo držali.

 

Radi smo poklepetali z vsakim izmed vas, vas sprejeli kot del ekipe za en dan v programu, vam (upamo, da) odgovorili na vsa vprašanja, se družili s Čuki, Binetom Volčičem, Ano Lukner in Vesno Fabjan, v nagradni igri Kolo sreče podelili 17 nagrad in še in še.

 

Spodaj lahko poslušate nekaj izsekov iz pogovorov z gosti v programu, si ogledate galerijo fotografij (foto: Damjan Končar in dr.) in prisluhnete Tomaževi velikonočni poslanici v pesmi, ki jo je zapel skupaj s članoma skupine Jernejem Tozonom in Jožetom Potrebuješem.

 

 

Dan poslušalcevJože Potrebuješ je strasten navijače nogometnega kluba Barcelona. Ker je ta en večer pred tem izgubila v finalu kraljevega pokala proti Realu iz Madrida, ni bil najboljše volje, a je bil Tomaž pripravljen tudi na to …

 

 

 

Poslušajte velikonočno poslanico Tomaža v pesmi, ki jo je izvedel skupaj z Jožetom in Jernejem.

 

Bine na Radiu EkspresBrigita je v studiu gostila v javnosti verjetno najbolj izpostavljenega kuharskega mojstra Bineta Volčiča in ga izprašala o tem, kako bi izgledala kuharska oddaja prek radia ter kaj Binetove tečajnike najbolj zanima.

 

 

 

 

BIne je videti dokaj miroljuben, prijazen šef, ki mu le redko prekipi. In kaj meni o metodah kuharskega mojstra Gordona Ramseyja?

 

DSC08418Ekspresovci smo decembra z Anino zvezdico sodelovali v dobrodelni akciji Dobrodelna zvezdica Radia Ekspres in prispevali le drobtinico v sicer zelo uspešni in kot pravi Ana Lukner še vedno trajajoči decembrski akciji.

 

 

 

Ana Lukner je bila pred kratkim v ZDA. Ob povratku jo je Slovenija zelo zelo razočarala. Zakaj in kako?

 

DSC08417Grega je v studiu gostil tudi dobitnico olimpijske medalje, smučarsko tekačico Vesno Fabjan. Gregatu je razložila, kako je v preteklosti zaradi malenkostnega odvzema krvi za eno leto celo prekinila kariero.

 

 

 

 

Vesna Fabjan se je tokrat postavila na stran komentatorke. Njena naloga je bilo komentiranje njenega teka, tj. zadnjih 150 metrov pred ciljem v Sočiju. Kako ji je šlo? Zelo dobro! Bravo!

 

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...