Oglejte si prvo pravo slovensko grozljivko!

film idila

Oglejte si prvo pravo slovensko grozljivko!

Film Idila bodo predpremierno predstavili na že 11. Grossmannovem festivalu fantastičnega filma in vina, ki bo v Ljutomeru do nedelja skupno ponudil 30 celovečercev. Tudi letos ne bo minil brez pošastne Zombi parade, ki se bo zaključila z zombi opernim performansom. Tudi sami se lahko pridružite povorki zombijev, za masko pa bodo poskrbeli na festivalu. Več izveste na spodnjem posnetku.

 

Letošnji filmi po besedah direktorja festivala Tomaža Horvata besedah prihajajo iz 24 držav. Scenarij in režijo slovenskega filma Idila podpisuje Tomaž Gorkič, v njem so zaigrali Nina Ivanišin, Lotos Vincenc Šparovec, Nika Rozman, Sebastian Cavazza, Jurij Drevenšek in Manca Ogorevc. Trailer si lahko ogledate spodaj.

 

Festival bo gostil kar nekaj prominentnih gostov: Med njimi bo nemški igralec Udo Kier, ki bo na festivalu prejel tudi nagrado za življenjsko delo in mu bodo posvetili retrospektivo, potem v Južni Afriki rojen scenarist in režiser Richard Stanley ter britanski skladatelj filmske glasbe Simon Boswell.

Avdio

Video

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...