Oglaševanje

Oglasevanje_sklenjen posel

  Ime

  Priimek

  Podjetje

  Dejavnost

  Kontaktni telefon

  E-mail naslov

  Sporočilo

  Dovoljujem, da Radio Ekspres lahko moje podatke uporablja za namen, da me obvešča o programskih novostih, nagradnih igrah, promocijah in drugih aktivnostih, ki se nanašajo na vsebino in program Radia Ekspres.

  Oglaševanje

  Imate v načrtu oglaševalsko akcijo ter iščete primeren medij in ceno za promocijo vaših izdelkov ali storitev? Radijsko oglaševanje je prava odločitev za vas! Kontaktirajte Radio Ekspres.

   

  Radio je medij, ki je prisoten povsod, na vsakem koraku našega življenja. Spremlja nas doma, na poti, na delovnem mestu, med nakupovanjem, skratka kjerkoli se nahajamo. Te prednosti pa so pomembne za oglaševalce. V vsakem delu dnevu lahko dosežete potencialne kupce vaših izdelkov ali storitev. Je tudi cenovno ugoden medij, zato ga v oglaševalske akcije uvrščajo tako velika kot majhna podjetja.

   

  Ne glede na to, koliko denarja imate na voljo, vedno najdemo rešitev, ki vam omogoča največ za vaš vložek. Na Radiu Ekspres vam svetujemo in pomagamo pri oblikovanju in planiranju akcij brez dodatnih stroškov, saj želimo da so naši naročniki zadovoljni in je radio prva izbira za promocijo.

  V kolikor želite izvedeti več o naših ponudbah, prosimo izpolnite obrazec in pošljite povpraševanje. Nanj bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

   

  Veliko uspeha pri vaši promociji vam želi ekipa trženja Radia Ekspres.

   

   

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

   Loading ... Loading ...