Odgovori na vaša vprašanja o Ljubljani

ljubljana zmaj
ljubljana1
koseki bajer visitljubljana

Odgovori na vaša vprašanja o Ljubljani

Vas moti kaj v vaši okolici? Vas zanima, kaj se dogaja z gradnjo infrastrukture? Bi radi opozorili na pomankljivost? To lahko storite vsak prvi četrtek v mesecu na Radiu Ekspres, kjer na vaša vprašanja v živo odgovarja ljubljanski župan Zoran Janković. Tokrat smo ga izjemoma zaradi službene poti gostili v petek. Njegovim odgovorom na vaša vprašanja lahko prisluhnete spodaj.

 

Poslušalko Cecilijo je zanimalo, kdaj bodo dokončana dela na Litijski cesti, ki bo ta vikend deloma zaprta zaradi asfaltiranja, in kdaj bodo končana dela na cesti čez Hrušico:

 

 

Poslušalca Janeza je zanimalo, zakaj je v Ljubljani vse manj parkirnih mest za motoriste:

 

 

Poslušalec Bernard se sprašuje, kako naj se prebivalci Ceste dveh cesarjev rešijo smeti. Prepričan je, da jih največ tam odvržejo azilanti:

 

 

Nina iz Šiške je opozorila na mladeniče, ki ponoči divjajo po Vodnikovi. Zanimalo jo je, če in kdaj bi lahko tam postavili ležeče policaje:

 

 

Poslušalko Sonjo je zanimalo, kaj se dogaja na Plečnikovem stadionu in zakaj ne popravijo zaščitnih ograd na Koroški:

 

 

Konec novembra bodo v Ljubljani zagorele praznične lučke, še prej pa bosta na sporedu dve pomembni otvoritvi – Gimnastični center Ljubljana in največji center predelave smeti v tem delu Evrope:

 

 

Poslušalka Martina je zaposlena v vzgojno-izboraževalnem zavodu v Ljubljani za štiri ure, dela dopoldan, enkrat mesečno pa se mora udeležiti še sestankov. Zanimalo jo je, ali je to upravičeno:

 

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...