Oddali Ekspresove hladilnike

Oddali Ekspresove hladilnike

V slabem mesecu dni smo v nagradni igri Ekspresov hladilnik, poln osvežilne pijače, podelili tri hladilnike. Vaša naloga je bila ugotoviti, kaj smo skrili vanj, in pri tem so bila bolj uspešna dekleta:

 

Prvi Ekspresov hladilnik smo podelili Barbari Lipold iz Grosuplja! Prva in pravilno je ugotovila, da so bili prvi skriti izdelek Spar Korneti Conte. Njen oče nam je ob prevzemu hladilnika povedal, da so bili tik pred selitvijo in nakupom novega hladilnika, vendar so upali na malo sreče. Uspelo jim je!

 

Drugi Ekspresov hladilnik smo podelili Moniki Pirc iz Ivančne Gorice, ki se ji je sreča nasmehnila tik pred odhodom na dopust, zato ji je osvežilna pijača verjetno še kako prav prišla. Pravilno je navedla, da smo vanj skrili Spar Sir Mascarpone. Hitro je organizirala prevoz s tovornjakom, da, punca je prišla pripravljena, in odpeljala nagrado. Srečno!

 

Podelitev tretjega hladilnika pa je trajala nekoliko dlje, saj smo vanj skrili predmet, ki v hladilnik nikakor ne sodi. Vendar s pomočjo naših namigov in tudi nekaj sreče, se je do pravilnega odgovora dokopala Klara Zajec z Iga! V hladilnik smo skrili Fotokopirni papir SPAR Nature A4. Hladilnik oddan!

 

 lipold hladilnik Pirc hladilnikoddan 3 hladilnik - Ig 1

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...