Prihaja “Staro za novo”

Boris Kobal Tin Vodopivec1

Prihaja “Staro za novo”

Stand-up komik Tin Vodopivec ter igralec, režiser, komik Borsi Kobal sta združila moči v novi stand-up komediji Staro za novo. Prvič si jo v Ljubljani lahko ogledate 30. novembra v SNG opera in balet Ljubljana. Govori o staranju, mladosti, tehnologiji, ljubezni in zafrkanciji.

 

Tina in Borisa je v studiu Radia Ekspres pred predstavo gostil voditelj Tomaž Okorn in ju med drugim izprašal … Za začetek, bol natančno – o čem bosta govorila v tej komediji?

 

 

…Boris Kobal je znan po številnih vlogah in likih, med drugim tudi vlogi župnika v nanizanki TV Poper. Je imel zaradi svoje vloge kaj težav, so mu grozili, kaj je na to rekla Cerkev? In ali bi si upal tako daleč v satiri, kot so si nedolgo tega s karikaturo upali v tedniku Charlie Hebdo?

 

 

… Tin Vodopivec je doslej kot stand-up komik nastopal že v 12 državah. Kako se je pripravil in kako nastopal v tujini ter ali bi v tujini lahko uspeli heci na račun predsednika Boruta Pahorja?

 

 

Tomaž je oba gosta prosil tudi za oceno znanih Slovencev po smešnosti oz. komičnosti od 1 do 5. Tin jih je ocenil takole: Filip Flisar 5, Karl Erjavec 4, Jaka Šraufciger 3,5, radijske postaje, ki s prvim snegom v nedolged vrtijo Belo snežinko 1 in Boris Kobal 9. Borisove odgovore najdete na spodnjem posnetku.

Avdio

  • Se bo vaš življenjski slog zaradi podražitev spremenil?

    Loading ... Loading ...